Saturday, March 29, 2008

Nightsift again


A few days has passed again and nothing added here... well... such is life. And life it has been, outside the i-net, for a change. :)

Last few days I have been privileged to ride my friends' horses again. We had a few BEAUTIFUL winter days, plenty of snow (for a couple of days), lovely sunshine and temperature close to zero (Celsius). A few rides was with the most loveable Finnish Draft, Hemppa - the horse that truly has a place in my heart. The pic is of him, taken in the former stables he used to stay before he was sold to my friend. (Have I mentioned that I have known him longer than his owner? LOL)

Today I took a ride with Iina, the lovely Friesen mare I have written about before as well. Her owner had asked me for a good trotting session - and so I did. I do not know which one swetted more, me or the horse - but a good guess would be the former one...

Now I am back to work. I spend some time on the computer, waiting for the kids to sleep tight. Then it is time to tackle the chores, cleaning and baking tonight. And I must remember to turn all the clocks in the middle of the night, as the winter is "officially" over and the whole country will enter SUMMER TIME this night!

Monday, March 24, 2008

vaihdoista

Ennen Pääsiäistä ehti minulle tulla myös pakettivaihdon tavarat. Ihania tarroja yms. kasapäin, IHANA organza-tyyppinen nauha sekä ylisöpö vaaleanpunainen "pussi-pupu". Karkkiakin oli ja ne syötiin heti. Ehdin jo osan tavaroista käyttää, enkä innoissani muistanut niitä edes kuvata. :/ Mutta koetan jotain saada vielä pelastettua sillä saralla.

Mutta nyt sain vihdoin kamerasta ulos pääsiäskorttivaihdon kuvan, olkaapa hyvät! Taustalla näkyy siis Lotta ja pikkuisen Beniä, jotka omaa postiaan haistelevat...

Wednesday, March 19, 2008

PÄÄSIÄISKORTTI vaihto

Jihaa! Eilen tuli pääsiäiskorttivaihdon kortti postilaatikkoon. Olin niin innoissani, että availin kuorta samalla, kun kävelytin koiria - kiire kun oli töihin. :) Tosi suloinen 3D-kortti iitaliinilta!! Alkoipa päivä paistaa muutoinkin kuin taivaalta (sattui olemaan aurinkoinen päivä) ja hymy hiipi suupieliin. KIITOS IITALIINILLE!!

Otin jo kuviakin, mutta jostain syystä tietokone nyt temppuilee, eikä muka tunnista tuttua laitettaan. Tänään en ehdi asialle mitään tehdä, mutta ehkä huomenna. Siihen saakka joudutte jännityksellä odottamaan, että pääsette ihailemaan korttiani täällä. :)

Monday, March 17, 2008

En tee mitään pakollista-päivä

Se on sitten talviloman viimeinen päivä ja päätin olla todella tekemättä yhtään mitään -mutta eihän se ihan ole onnistunut. :) Ne askartelukaapit, jotka mainitsin viime kerralla, saivat minusta voiton - jäävät siis sekasorron valtaan. Sen sijaan olen tänään askarrellut vaihtoihin juttuja ja muutaman muunkin turhuuden. Kävin postissa ja aion kaverille koiria juoksuttamaan. Olen onnistunut luomaan sekasorron äsken vielä niin siistiin kämppäämme ja illalla on PAKKO siivota jäljet. Mutta juuri nyt kieltäydyn sitä ajattelemasta.

Innolla odottelen mainitsemieni vaihtojen "tulosta" - eli minulle tulevaa korttia ja pakettia. Pakettini vastaanottajana oli vaihdon "emo", jolta toivon saavani palautetta - sillä, uskokaa tai älkää, kahdeksaan laskeminen on oikeastaan aika vaikeaa. :) Jos kiinnostaa, mihin vaihtoon oikein olen tunkenut, niin vilkaisehan nämä sivut. Korttia ja pakettia ängin mukaan vaihtamaan. On kiva taas saada kädet liima- ja maalitahraisiksi, sillä askartelu on ihanan rentouttavaa. Motivaatio on ollut pitkään hukassa, mutta ehkä se tässä vähitellen taas löytyy...

Ja loppuun vielä vanha suomalainen sananlasku, joka sopii kaikille meille, jotka tapaamme hukata tavaroitamme, emmekä löydä niitä, vaikka ne ovat nenämme alla: "Ota silmä käteen ja kato."

Saturday, March 15, 2008

OHO!

Kylläpä tuo aika menee hurjaa vauhtia. Olen ollut talvilomalla viime viikonlopusta saakka, mutta kiirettä on tuntunut riittävän. Ai, että mitä olen tehnyt? Jaa-a. Hyvä kysymys. :) Äitini oli täällä seuranani alkuviikon ja meillä on tehty se "joulusiivous", joka viime jouluna jäi väliin. Pyykkikasa on kadonnut ja kukat ovat saaneet uuden mullan. Roopen raahattua kolme kirjahyllyllistä kirjoja ja kaksi isoa CD-hyllyllistä levyjä kellariin, on koti aivan oudon tilava ja siisti. Itse olen keskittynyt kaappeihin ja saanut siivottua oman, Roopen ja yhteiset vaatekaapit. Työn alla on eteisen kaapisto sekä minun askartelukaappini. Voi olla, että viimeisimpänä mainittu saa minusta yliotteen ja jää kuin jääkin osin tekemättä... Mutta katsotaan! Muutama päivä töitä on loman jälkeen ja sitten taas useampi vapaapäivä. Olispa aina näin vähän töitä ja tulis silti kunnolla palkkaa. :) ...toisaalta... lapsia meinaa jo tulla ikävä.

Lotta rääpii koko ajan syliin ja tärisee sekä kantaa palloaan joka paikkaan mukana hoitaen sitä... Eli kevät ja juoksuaika on selvästi tulossa. Sitä odotellessa tämä aika tässä meilläkin kuluu. Siis kevättä. :) Täytyy muistaa jättää tyttö kotiin tallille mentäessä - siellä on nimittäin oikein mukava sulhasehdokas, mutta pentuja tuskin tähän tilanteeseen meillä kukaan kaipaa - paitsi Lotta.

Loma on siis sujunut suunnitelmien mukaan, tekemällä paljon ei mitään. Tallilla oon pari kertaa käynyt kääntymässä ja kerran ihanalla laukkalenkillä Hempan kanssa (kiitos Annen, kun pyysi/ehdotti). Nyt aion jatkaa samalla linjalla ja siirtyä lokoilemaan sohvalle ja surffaamaan netissä, kun Roope tuossa vieressä soittelee bassoa ja katselee hiihtokisoja. AAAAAAAAAAAAH!!

Levollisia päiviä kaikille teille, ystäväni ja vieraani.

AI NIIN!! Pääsin mukaan pariin vaihtoon - joten niihin liittyen tulen tänne jotakin vielä laittamaan. Kivaa, sillä pitkästä aikaa tuli askartelumotivaatiota!

Friday, March 7, 2008

One more day...

Just this one more day at work and then long awaited winter break - 10 days off work. Don't get me wrong, I love what I do and I love the kids at work. However, I have felt the need for a real break for a while. Some extra sleep and time of doing nothing, sounds like a perfect holiday to me right now. :)

Last night I dreamt so many dreams and kept waking up all the time that I feel like I did not sleep at all... So, I won't write too much now, out of such tired mind, nothing much worth saying comes out...

Tuesday, March 4, 2008

Rakkaita toisilleen, rakkaita minulle.

My dear husband, Roope, and our "multibreed" dog, Lotta love to nap together. I just love them both!


Sunday, March 2, 2008

-Quote-

"Wherever you go,
there you are."

Yeah... deep... :D and YES, I am tired. Glad you stopped by, but there is nothing much to see...