Thursday, September 10, 2009

LORUPUSSI



Tämän tein tänään - veljen lapsille lähtee. (Älkääs näyttäkö tätä niille vielä!!) Pitäisi vain saada kuvat joko laminoitua tai päällystettyä kontaktimuovilla ennen lähettämistä... Tai, no, rehellisyyden nimissä on sanottava, että PUSSI on ihan IKEAsta ostettu, mutta kortit tein itse ja lorut hain joko netistä, omista varastoistani ja jonkun jopa riimittelin aivan itse.

Paljon muutakin kivaa olen lomalla väsännyt - saimme nimittäin vihdoinkin askarteluhuoneeni käyttökuntoon (valmis se ei ole vieläkään...)! Repäistiin se samalla vauhdilla kuin edellisen asuntomme remontti vedettiin loppuun... Nyt siellä on muuten sitten vihdoinkin vuokralaiset. Ihmeiden aika ei siis sittenkään ole ohi. :D Laitan kuvia siitä rempasta tässä joku päivä - onpahan ihmeteltävää teille, jotka sen kämpän joskus olette nähneet. Sitä ei nimittäin meinaa samaksi uskoa.

Lomasta on viimeinen viikko menossa ja Roope sopivasti kuumeessa sen kunniaksi - pakkolepoa siis. Näin se on sitten yksi kesäloma lusittu ja seuraavaa jo odotellaan... ... ... ...

1 comment:

sininenkirsikka said...

Tosta kyllä riittää iloa pitkäksi aikaa :) Ihania kortteja! Mullakin viimenen lomaviikko menossa, tiistaina paluu taas sorvin ääreen. Eilen käytiin tutustumassa poikien perhepäivähoitajaan. Mukavalta vaikutti. Pojat alottaa sielä kans tiistaina.
Jotenki tuntuu et tää loma on hurahtanu ohi ihan hirveää vauhtia ja meillä ei kyl ole saatu mitään ihmeellistä aikaan. Ihan tavallista koti elämää. No käytiin me muumimaailmassa pyörähtämäs heti loman alun kunniaks :)