Monday, May 26, 2008

Yövuorossa jälleen

Kuvassa on maailman ehkä suloisin sekarotuinen koira - meidän Lotta. Toki saatan olla hieman jäävi tätä arvioimaan, mutta aika moni muukin on samaa sanonut. :)

Kamalasti on ollut härdelliä, vaikka tuntuu, että juuri mitään ei ole saanut aikaiseksi. Hevosiakaan en ole edes ehtinyt käydä kunnolla katsomassa, puhumattakaan, että oltaisiin käyty ratsastelemassa. No, kerran oon käyny tuon edellisen postauksen jälkeen. Ja Klaara kulki mukavan leppoisasti.

Tänään käytiin ostamassa vähän maaleja uutta kotia varten. Aika mehukkaita värejä valittiin, vaikka itse sanonkin. Laitan sitten joskus kuvia, kun ne on vedelty seiniin. Ainakin mielikuvissa värit näyttää hyvältä. :D Uuteen kotiin pääseminen kangastelee jo kovasti mielessä... mitenhän tässä oikein todella käy? Yritän itselleni vakuuttaa, että mulle riittää, että päästään kesälomalla (joka meillä on vasta syyskuussa) muuttamaan - vaikka oikeesti haluaisin sinne vaikka heti!

Viime viikolla sain töissä vihdoinkin tilaamani paketin: kuulontutkimukseen tarkoitetun laitteen. Harjoittelin käyttöä kotona, testasin Roopen ja Päven (joka kävi käymässä meillä) kuulot ja opetin Päveäkin käyttämään laitetta, että sain itsellenikin kuulokynnyskäyrän. Nyt pitäisi vaan sitten saada musiikkeja (Roopella on kolme biisiä tehtynä), joita muokata, että päästään harjoittamaan kuuloa paremmaksi. Heh. Kuulostaa ihan salatieteiltä, mutta kyllä tää homma vaan toimii. Sensomotorista kuntoutusta on nyt jonkin aikaa meillä töissä tehty ja joitain tuloksiakin on näkyvissä. Ehtisi joskus vaan oikein todenteolla panostaa asiaan...

Niin, muuten... meillä on nykyään VAIN kuusi kissaa. Napsu-pikkuinen muutti Ampille kisuksi Tiistenjoelle. Meillä meinasi tippa tulla linssiin, mutta nyt Nappula saa paljon rakkautta ja hurjasti herkkuja. Parempi siis kai näin... :,) Ei tarvitse Napsun enää ulkoilla vain parvekkeella pyykinkuivaustelineellä, vaan pääsee jälleen ihan oikeasti hiirimetsälle!

No comments: