Monday, March 17, 2008

En tee mitään pakollista-päivä

Se on sitten talviloman viimeinen päivä ja päätin olla todella tekemättä yhtään mitään -mutta eihän se ihan ole onnistunut. :) Ne askartelukaapit, jotka mainitsin viime kerralla, saivat minusta voiton - jäävät siis sekasorron valtaan. Sen sijaan olen tänään askarrellut vaihtoihin juttuja ja muutaman muunkin turhuuden. Kävin postissa ja aion kaverille koiria juoksuttamaan. Olen onnistunut luomaan sekasorron äsken vielä niin siistiin kämppäämme ja illalla on PAKKO siivota jäljet. Mutta juuri nyt kieltäydyn sitä ajattelemasta.

Innolla odottelen mainitsemieni vaihtojen "tulosta" - eli minulle tulevaa korttia ja pakettia. Pakettini vastaanottajana oli vaihdon "emo", jolta toivon saavani palautetta - sillä, uskokaa tai älkää, kahdeksaan laskeminen on oikeastaan aika vaikeaa. :) Jos kiinnostaa, mihin vaihtoon oikein olen tunkenut, niin vilkaisehan nämä sivut. Korttia ja pakettia ängin mukaan vaihtamaan. On kiva taas saada kädet liima- ja maalitahraisiksi, sillä askartelu on ihanan rentouttavaa. Motivaatio on ollut pitkään hukassa, mutta ehkä se tässä vähitellen taas löytyy...

Ja loppuun vielä vanha suomalainen sananlasku, joka sopii kaikille meille, jotka tapaamme hukata tavaroitamme, emmekä löydä niitä, vaikka ne ovat nenämme alla: "Ota silmä käteen ja kato."

No comments: