Saturday, March 15, 2008

OHO!

Kylläpä tuo aika menee hurjaa vauhtia. Olen ollut talvilomalla viime viikonlopusta saakka, mutta kiirettä on tuntunut riittävän. Ai, että mitä olen tehnyt? Jaa-a. Hyvä kysymys. :) Äitini oli täällä seuranani alkuviikon ja meillä on tehty se "joulusiivous", joka viime jouluna jäi väliin. Pyykkikasa on kadonnut ja kukat ovat saaneet uuden mullan. Roopen raahattua kolme kirjahyllyllistä kirjoja ja kaksi isoa CD-hyllyllistä levyjä kellariin, on koti aivan oudon tilava ja siisti. Itse olen keskittynyt kaappeihin ja saanut siivottua oman, Roopen ja yhteiset vaatekaapit. Työn alla on eteisen kaapisto sekä minun askartelukaappini. Voi olla, että viimeisimpänä mainittu saa minusta yliotteen ja jää kuin jääkin osin tekemättä... Mutta katsotaan! Muutama päivä töitä on loman jälkeen ja sitten taas useampi vapaapäivä. Olispa aina näin vähän töitä ja tulis silti kunnolla palkkaa. :) ...toisaalta... lapsia meinaa jo tulla ikävä.

Lotta rääpii koko ajan syliin ja tärisee sekä kantaa palloaan joka paikkaan mukana hoitaen sitä... Eli kevät ja juoksuaika on selvästi tulossa. Sitä odotellessa tämä aika tässä meilläkin kuluu. Siis kevättä. :) Täytyy muistaa jättää tyttö kotiin tallille mentäessä - siellä on nimittäin oikein mukava sulhasehdokas, mutta pentuja tuskin tähän tilanteeseen meillä kukaan kaipaa - paitsi Lotta.

Loma on siis sujunut suunnitelmien mukaan, tekemällä paljon ei mitään. Tallilla oon pari kertaa käynyt kääntymässä ja kerran ihanalla laukkalenkillä Hempan kanssa (kiitos Annen, kun pyysi/ehdotti). Nyt aion jatkaa samalla linjalla ja siirtyä lokoilemaan sohvalle ja surffaamaan netissä, kun Roope tuossa vieressä soittelee bassoa ja katselee hiihtokisoja. AAAAAAAAAAAAH!!

Levollisia päiviä kaikille teille, ystäväni ja vieraani.

AI NIIN!! Pääsin mukaan pariin vaihtoon - joten niihin liittyen tulen tänne jotakin vielä laittamaan. Kivaa, sillä pitkästä aikaa tuli askartelumotivaatiota!

No comments: