Monday, April 14, 2008

Saahan sitä vielä vanhana unelmoida?

Nyt on kyllä sellainen juttu, että mulla on pää ihan sekaisin. No, ei kai siinä mitään uutta teille ole, jotka mut tunnette, mutta ihan on uusi juttu mielessä. Eräs haave kolkuttelee nurkan takana ja minua pelottaa, ettei siitä sittenkään tule mitään. Ja toisaalta melkein haluaisin uskoa sen toteutuvan. Tai siis haluan. Mutten uskalla ihan vielä uskoa. ;D

HEH!! Enpäs kerrokaan teille vielä, mistä on kyse... mutta kyynärpäitä myöten on kädet ristissä, että tämä(kin) juttu tästä järjestyisi. Voi juku, kun asiat alkaisivat OIKEASTI nyt vihdoinkin tapahtumaan... Niin pitkään on tuntunut, että meidän perheessä ollaan vaan kitkuteltu elämän puolella. Mutta eikös se olisi ihan tavanomaista Suurelle Sattumalle, jota palvelen, että Hän ottaisi ja pyöräyttäisi elämän uuteen uskoon käsittämättömällä tahdilla ja tavoilla, jota ei olisi IKINÄ osannut pienessä päässään pyörittää kasaan...???

Huokaus. Mä meen nyt kyllä tuonne ukkoni ja koirien viereen nukkumaan. Jos nyt saan nukahdettua. Onneksi on huomenna vapaata!

No comments: