Friday, April 25, 2008

SAY 5


SAY:ni laittoi loppukuun paketin ja sain sen tänään. Muutenkin mukavan päivän keskellä oli kiva käydä myös postilaatikolla!

Ääriviivatarroja olen useasti kaupassa katsellut, mutta yleensä ovat ostamatta jääneet, kun en ole niitä juuri aiemmin käyttänyt. Mutta nyt pääseekin sitten kunnolla kokeilemaan! Erityisesti ihastuin hopeanvärisiin sudenkorentoihin, vaikka KAIKKI olivat kivoja.

Leimavärit tulevat taatusti käyttöön, niitä ei kai edes voi olla liikaa??? Ja ilmapalloaika on ihan kohta.

Mukana oli myös ihania mangolia-leimakuvia, kiiltokuvia, tarroja, paljetteja ja papereita (iiiiiiiiiiiiiiihania!!! Tuo tummin oranssi on sellaista ihanaa hohtavaa, mikä ei kuvassa näy.)

Paketin kruunasi tuo ihana oranssi nauha - minulla oli sitä itselläni vielä jokin aika sitten, mutta melkein kyynelin "uhrasin" sen erääseen projektiin. Ja nyt sain sitä lisää! Ihanaa!

Olet loistava, SAYni.

2 comments:

Anonymous said...

Kiva kun tykkäät! :D Aika vaikeeta miettiä mitä laittaisi pakettiin, mistä toinen tykkäisi.. Eli ihana kuulla että ollut mileisiä paketteja. :)

say

PePi said...

Hyvin olet onnistunut, SAY- hyvä! Nuo leimakuvat ovat aivan loistavia ja papereissa yms olet onnistunut todella hyvin valitsemaan minulle mieleisiä! Kaiken maailman tilpehööri on minulle mukavaa, koska nukkekoti-projekti imee vaikka mitä tavaraa. :D