Monday, January 28, 2008

Huomista odotellessa...

Jottei tulisi vapaa-ajan ongelmia, niin on ilmeisen erinomaista, että töitä riittää.Tässä vielä hetken valvon, kun Roope tuli uppopalloa pelaamasta ja vaihdetaan kuulumisia. Huomenna aamulla puoli yhdeksältä töihin tekemään porukalla laatukäsikirjaa puoleenpäivään. Sitten käyn kotona kääntymässä ja menemme Roopen kanssa molemmat töihin kahdesta kymmeneen. Koira rassut saavat täällä nyhjöttää... pakko yrittää sitten illalla kunnolla lenkittää.

Iguaani-Waltteri(ina) on muuten pitkän paaston jälkeen alkanut syödä. Tyttöhän tuo näyttää olevan, sillä tänä vuonna oli selvästi munia masussa. En nyt oikein tiedä olisiko pitänyt hakea hormoonipiikkiä, ku en ole varma saiko se ne alut piilotettua turpeeseen... No, ainakin sille nyt ruoka maittaa. :) Mukava otushan se on, vaikka monen mielestä aika hurjan näköinen. Mutta on siinä jotakin kummallisella tavalla suoloista, kun se kököttää ja näyttää melkeinpä hymyilevän... Kuvassa otus muuten kököttää toooodella sotkuisessa vessan räkissä - ekaa kertaa tuli syliin ja lämpöiseen wc-suihkuhuoneeseen katselemaan ympäristöä. :)

1 comment:

Anonymous said...

Kiva, että oot alkanut bloginpidon! Se on ihan kivaa, ja mäkin oon sitä muutaman kuukauden harrastanut. Terveisiä Tampereelta!