Tuesday, January 15, 2008

Kello kolme aamuyöllä



Järkevää touhua tämä minulla... Kello on kolme aamuyöllä, istun töissä koneella, enkä saa ajatuksiani kasaan - eli tehtyä työtehtäviä. Pakko olisi saada muutama kirjallinen työ valmiiksi, mutta taitaa mennä kotona tekemisen puolelle... Kaiken lisäksi aloittelen blogin tekemistä.

Nimen keksiminen oli oma juttunsa - mutta ken tuntee minut ja perheemme, osannee yhdistää blogin otsikon sukunimeemme, eikä suinkaan alkoholijuomaan.

Katsellaan nyt sitten, tuleeko tästä blogista suomen- vai englanninkielinen, tai vaikkapa molempia. Ja mitä ihmettä mä tänne kirjoittelen? Ja lukeekohan kukaan tätä koskaan? Kaikki jää nähtäväksi.

Mieli on vähän matalalla, vaikka tänään käytiinkin tapaamassa rakasta ystävääni, Jannaa. Kiukuteltiin ukon kanssa toisillemme ja siitä jää aina vähän nuhjuinen olo, vaikka kaikki onkin jo sovittu. Lisäksi olen onnistunut kehittämään itselleni ikävän, kun pari kuukautta vuokraamani hevonen, BaltEmir, lähti kevääksi ratsastuskouluun kuntoa kohottamaan. Juuri, kun poika oli alkanut hörähdellä minulle jo kaukaa...

1 comment:

Anonymous said...

Voi sinua kun olet ikävissäsi... Tiedän tunteen :( Koitahan pärjäillä ja piristyä.
toivottelee ystäväsi Upuli